0 voturi
20 hits
de (2k puncte) in categoria Auto & Moto

Care sunt cele mai bune uleiuri de motor?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
editat de
 
Cel mai bun raspuns

Motul 6100 Synergie+ este cel mai bun ulei de motor

Ca sa poti achizitiona cel mai bun ulei de motor Motul, e clar ca trebuie sa te opresti asupra unei variante semi-sintetice, intrucat aceasta va oferi atat calitate, cat si un cost destul de scazut. Acest sortiment a fost produs pentru motoarele noi ale masinilor puternice, fiind adecvat pentru utilizarea impreuna cu orice tip de combustibil: GPL, benzina cu sau fara plumb, diesel etc.

Aral High Tronic

Acest ulei de motor Aral la pret ieftin e recomandarea noastra pentru cei ce doresc sa gaseasca cea mai convenabila alternativa sintetica din comert. Fiat, Ford si Porsche au recomandat pe rand produsul pentru cateva modele de masini produse, fapt ce nu poate decat sa consolideze imaginea performanta de care beneficiaza brandul Aral de ani buni.

Castrol Edge

Daca preferi sa cumperi ulei de motor 5W30 la un pret bun, se poate ca renumitul producator Castrol sa iti ofere alternativa pe care o cautai. Pentru a preveni eficient degradarea pieselor si componentelor unui motor de ultima generatie, acest produs a fost exclusiv compus in laborator, fiind sintetic.

...