+4 voturi
25 hits
de (31k puncte) in categoria TV, Electronice & Foto
Care sunt cele mai bune televizoare LED in 2019?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Samsung 55NU7302 este cu siguranta cel mai bun televizor LED in 2019

Samsung 55NU7302 e un televizor cu LED, curbat, cu o diagonala de 138 cm, care poate schimba experienta vizualizarii de filme, jocuri sau navigarii online. Are o rezolutie 4k, astfel ca, desi nu vei avea parte de o calitate superioara in ceea ce priveste programele furnizate de operatorul de cablu, poti vedea filme in acest format, cu imagini mult mai detaliate, mai profunde (atat in zonele deschise, cat in cele inchise), culorile vor parea mai realiste, iar nivelurile de contrast imbunatatite vor oferi dinamicitate.

Philips 32PFS5603/12

In cazul in care, ceea ce te intereseaza e sa cumperi un televizor modern, la care sa se vada bine, fara sa iti propui sa navighezi pe internet de pe el si in care sa investesti avantajos, s-ar putea ca acest model sa fie ceea ce cauti. Are o diagonala de 80 cm, ceea ce inseamna ca il poti folosi si la serviciu, il poti pune in dormitor, in camera copiilor si, de ce nu, chiar si intr-o bucatarie.

LG 43uj634v

Daca esti pasionat de filme sau de jocuri si iti doresti o calitate superioara a imaginii si a sunetului indiferent de pret, atunci iti supunem atentiei acest televizor de la LG. Are o diagonala de 108 cm, cu ecran plat, UltraHD si rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Prin tehnologia 4K Upscaler, rezolutia este intensificata pentru a reda imagini clare.

...