+3 voturi
25 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna drujba de la Bosch?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bosch AKE 35 S este cea mai buna drujba de la Bosch

Persoanelor care sunt interesate sa cumpere o drujba Bosch ieftina si buna, pe care sa o utilizeze la treburile usoare din jurul gospodariei, ce necesita taierea de busteni de dimensiuni reduse, le recomandam modelul AKE 35 S.

Bosch GKE 40 BCE

GKE 40 BCE este un motofierastrau pe care il recomand persoanelor care doresc sa realizeze lucrari profesionale. Motorul are o putere nominala mare, de 2100W, si o viteza a lantului de 12 m/s, astfel ca itemul poate fi utilizat chiar si in constructii, atunci cand vrei sa tai portiuni mai groase de lemn. Dispozitivul poate fi utilizat cu usurinta, intrucat are o greutate scazuta, de 4, 8 kg, iar designul compact si pozitionarea manerului ergonomic te ajuta sa mentii aparatul in mod echilibrat.

Bosch AKE 30 S

Persoanelor care sunt interesate de cea mai buna drujba Bosch, le spun ca trebuie sa se pregateasca de o investitie ceva mai mare daca vor dori sa achizitioneze modelul de fata. Insa, acesta este un motofierastrau cu acumulator, de tip litiu-ion, de 36 V si 2,6 Ah, care e foarte eficient si rezistent, iar avantajele pe care le are te vor convinge ca merita toti banii.

...