0 voturi
17 hits
de (17.8k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune filtre pentru acvarii?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Tetra EX800 plus este cel mai bun filtru pentru acvarii

In cazul in care esti in cautare de un filtru de acvariu extern la un pret bun, s-ar putea ca produsul Tetra sa iti ofere ceea ce-ti doresti. Acesta are un debit de 790 litri la ora, fiind recomandat pentru acvarii care au o capacitate cuprinsa intre 100 si 300 ml. Printre beneficiile de care te vei putea bucura, daca il achizitionezi, se numara un buton de amorsare, pentru pornirea filtrului, valve pentru a controla debitul apei, dispuse atat la tevile de intrare, cat si la cele de iesire, o functie de prefiltrare, cu ajutorul careia vei depune un efort minim, cand vine vorba de mentenanta.

JBL CristalProfi i40

Acest filtru de acvariu intern ieftin si bun se numara printre dispozitivele cele mai silentioase pe care le-ai putea achizitiona. Acest aspect se datoreaza faptului ca e prevazut cu pompa de aer, care atunci cand este pusa in functiune produce un zgomot mult mai redusa, comparativ cu cele de apa, ce emit un sunet bolborosit.

Eheim Micro Skimmer

Produsul Eheim Micro Skimmer se numara printre cele mai bune filtre pentru acvarii pe care le poti achizitiona din magazinele online. Aceste este un dispozitiv pentru exterior, fiind prevazut cu doua ventuze, cu ajutorul carora il vei putea prinde de sticla. Dispozitivul este gandit pentru a functiona pentru recipiente cu o capacitate de pana 350 de litri.

...