0 voturi
32 hits
de (31k puncte) in categoria Sport
Care sunt cele mai bune biciclete de trekking?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Felt QX70M este cea mai buna bicicleta de trekking

Cea mai buna bicicleta trekking vine tot de la un producator de renume, Felt. Aceasta este perfecta pentru a te aventura la sfarsit de saptamana pe distante putin mai lungi. Modelul este cu o furca cu suspensie cu o cursa de 63mm si anvelope ce ruleaza rapid, ceea ce iti permite sa o conduci fara probleme pe trasee nu doar asfaltate, ci si cu pietris.

DHS Cotura 2863

Aceasta bicicleta de trekking ieftina si buna este si ea oferita de unul dintre cei mai apreciati producatori care exista pe piata. Inaltimea de 48 de centimetri face ca ciclistul sa adopte o pozitie aerodinamica, iar manerele ergonomice ofera o priza buna. Aceasa este foarte trainica, avand cadrul confectionat din otel. Franele din fata si din spate sunt situate pe jantele din aluminiu si sunt de tip V, avand o greutate scazuta. Datorita anvelopelor cu diametrul de 28 de inch vei capata o aderenta foarte buna in timpul pedalatului, iar inaintarea se va face cu spor.

DHS Contura 2865

In cazul in care esti in cautare de o bicicleta trekking 28 inch la un pret bun, afla ca produsul de la DHS are toate avantajele care il fac potrivit pentru cei care sunt nevoiti sa faca naveta, zilnic, de acasa la locul de munca. In primul rand, il vei putea maneva cu fara mult efort, datorita cadrului realizat din aluminiu, un material dur, dar care in acelasi timp este usor. In plus, itemul are si o greutate de doar 12, 8 kg.

...