0 voturi
21 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun lapte praf de la Nestle?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Nestle NAN 1 este cel mai bun lapte praf de la Nestle

NAN 1 este cel mai bun lapte praf Nestle destinat bebelusilor inca de la nastere si pana la varsta de 6 luni. Disponibil in cutii de 800 g care trebuie consumate in termen de maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei, acest lapte praf este considerat o formula premium.

Nestle NAN 2

NAN 2 este un lapte praf Nestle ieftin si bun, special conceput pentru bebelusi care au varstele cuprinse intre 6 luni si 1 an. Chiar daca dupa varsta de 6 luni incepe includerea alimentelor solide in dieta bebelusului, cea mai mare parte a hranei sale este in continuare reprezentata de lapte. Totusi, cresterea incepe sa se faca mai lent, astfel incat nevoile bebelusului sunt diferite de cele ale sugarului de varsta mica.

Nestle Junior

Nestle Junior este un lapte de crestere special conceput pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 2 ani. Desi multi copii tolereaza bine laptele de vaca la aceasta varsta, exista si mai multi micuti care sunt mofturosi la mancare si a caror alimentatie nu poate fi corect echilibrata din cauza apetitului lor selectiv.

...