0 voturi
17 hits
de (31k puncte) in categoria Sport
Care sunt cele mai bune skateboarduri?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Action Land Surfer® II este cel mai bun skateboard

Daca iti doresti un skateboard pe care sa-l poti folosi inclusiv ca mijloc de transport si nu doar atunci cand iesi la plimbari pentru a te relaxa, Action Land Surfer II s-ar putea sa fie exact produsul pe care-l cauti. Inscriindu-se in categoria longboard-urilor, acesta are placa realizata din 9 straturi de artar chinezesc si sasiul confectionat din aluminiu heavy duty, ceea ce inseamna ca, indiferent daca alegi sa te deplasezi lin sau cu viteza, te vei bucura de o buna stabilitate si flexibilitate deopotriva.

Tony Hawk Sovery

Oferind stabilitatea si aderenta de care incepatorii au nevoie, Tony Hawk Sovery va incanta orice utilizator care doreste sa invete sa mearga pe skateboard. Placa incorporata este fabricata din 7 straturi de artar chinezesc, in timp ce sasiul este din aluminiu, asa ca ai in fata ta un produs care promite sa reziste bine in timp, pentru ca tu sa te poti bucura de el de fiecare data.

Action® Xpload II

Un alt produs devenit popular este Action Xpload II. Dincolo de designul foarte atractiv care iti fura privirea, acesta este realizat din materiale de calitate (placa – PP hi-impact; sasiu – aluminiu; rulmenti – otel carbon), fiind orientat, in primul rand, pe fiabilitate. Mai apoi, tot datorita acestora, garanteaza o manipulare facila si flexibilitate.

...