0 voturi
20 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun lapte praf Topfer 1?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Topfer HA1 este cel mai bun lapte praf Topfer 1

Cel mai bun lapte praf Topfer 1  cu formula hipoalergenica este cunoscut ca Topfer HA1. El este adresat bebelusilor inca de la nastere si este recomandat in cazul copiilor cu risc crescut de alergii. Este vorba despre cei care fie au un istoric familial de boli alergice, care au frati sau surori cu aceasta problema si de cei care par sa nu tolereze bine laptele praf normal.

Topfer Lactana Bio 1 

Un lapte praf Topfer 1 ieftin si bun, adecvat oricarui bebelus inca din prima zi de viata, este Tpfer Lactana Bio 1. Este vorba despre o formula special creata pentru bebelusii sanatosi cu varste cuprinse intre o zi si 6 luni, care dintr-un motiv sau altul nu au putut sau nu mai pot fi alaptati.

Topfer Lactopriv 1 

Aceasta formula speciala este destinata bebelusilor care au implinit deja 6 luni si care nu mai pot fi alaptati. Discutam in acest caz despre o formula care nu contine deloc proteine din laptele de vaca si care este destinata copiilor care sufera de unele afectiuni digestive sau metabolice severe, care trebuie tinute sub control.

...