0 voturi
14 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun lapte praf bio Topfer?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Topfer Lactana Bio 1 este cel mai bun lapte praf bio Topfer

Formula Lactana Bio 1 este considerata de multi parinti cel mai mult lapte praf bio Topfer, care poate fi oferit de la prima zi dupa nastere. Vestea buna este ca, daca puiul tau il va accepta si tolera, i-l poti oferi pana la varsta de 1 an, ajustand doar cantitatile.

Topfer Lactana Kinder

Daca esti in cautarea unui lapte praf bio Topfer ieftin si bun, pentru un copil care a implinit deja 1 an, iti recomandam Lactana Kinder. Fabricat din lapte de vaca si avand diverse adaosuri nutritionale provenite exclusiv din agricultura biologica, acesta va asigura necesarul de macroelemente, vitamine si minerale pentru un copil viguros.

Topfer Lactana Bio Pre

Lactana Bio Pre este destinat copiilor inca din prima zi de viata si poate fi folosit atat singur, cat si in completarea laptelui matern. Avantajul sau principal in acest caz este ca are o consistenta mai subtire decat alte produse adresate sugarilor. Astfel, nu va fi necesar sa maresti tetina, iar sugarul va depune acelasi efort ca in cazul alimentarii la san si sunt sanse mai mici sa refuze apoi “munca” alimentarii naturale.

...