0 voturi
18 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun lapte praf Topfer ieftin?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Topfer Kinder Organic este cel mai ieftin si bun lapte praf Topfer

Cel mai bun lapte praf Topfer ieftin destinat copiilor cu varsta mai mare de un an este produsul Topfer Kinder Organic. Dupa cum indica si denumirea, este vorba despre un produs fabricat din ingrediente certificate, din surse bine verificate, lipsit de urme de pesticide, antibiotice, ingrasaminte sau alte substante potential nocive.

Topfer Lactopriv

Un lapte praf Topfer ieftin, ieftin si bun, recomandat bebelusilor cu varsta de peste 6 luni care sufera de anumite probleme de sanatate este Topfer Lactopriv. Formula speciala li se adreseaza micutilor cu boala celiaca, deficit de lactaza, galactozemie, intoleranta la fructoza sau alergie la proteinele laptelui de vaca. Proteinele laptelui de vaca, cunoscute ca declansatoare de alergii la anumiti copii, sunt intens hidrolizate, astfel pierzandu-si proprietatile alergene.

Topfer Bio 2

Daca din diverse motive alaptarea copilului nu poate continua dupa varsta de 6 luni, Topfer Bio 2 este o formula de lapte praf care ii va asigura micutului tau cantitatea necesara denutrienti pentru a creste puternic si sanatos.

...