0 voturi
15 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun lapte praf pentru bebelusi Topfer?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Topfer Lactana Bio 1 este cel mai bun lapte praf pentru bebelusi Topfer

Cel mai bun lapte praf pentru bebelusi Topfer recomandat inca de la nastere este Topfer Lactana Bio 1. Formula sa este adaptata nevoilor bebelusului nascut la termen inca din prima zi de viata, astfel incat poate fi administrat fara probleme in cazul in care, din diverse motive, alaptarea nu este posibila.

Topfer Kinder Organic

Exista o intreaga disputa legata de necesitatea de a i se administra bebelusului intarcat o formula de lapte praf dupa varsta de un an. Realitatea practica este insa ca multi medici pediatri inca il recomanda, asadar e de inteles de ce parintii cauta un lapte praf pentru bebelusi Topfer ieftin si bun care sa satisfaca nevoile si dupa aceasta varsta.

Topfer Lactana Bio 3

Pe parcursul primului an de viata, nevoile bebelusului se schimba destul de mult, de aceea este necesar ca periodic sa schimbi formula de lapte administrata. Topfer Lactana Bio 3 este o reteta speciala adecvata dupa ce bebelusul a implinit 10 luni. La aceasta varsta diversificarea este deja inceputa, cantitatea de lapte consumata de copil a scazut, insa nevoile sale energetice sunt mai mari decat pana acum, deoarece achizitiile motorii (statul in fundulet, rostogolitul, ridicatul in picioare si mersul de-a busilea) si cognitive il solicita intens zi si noapte.

...