+1 vot
24 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna motosapa de 7CP?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Media Line MS 6580 este cea mai buna motosapa de 7CP

Iti recomand sa cauti cea mai buna motosapa de 7CP printre ofertele Media Line MS, pentru ca, de regula, acest furnizor iti mai propune ca bonusuri in kitul de livrare si alte accesorii. In acest caz, oferta include motosapa, un set de roti mari, facute din cauciuc, roata frontala si un plug de bilonat ce se va dovedi extrem de util cand vrei sa diversifici gama de procedee agricole abordate.

Ruris DAC 7009ACC

Dupa ce vezi caracterisitcile si oferta de pret  pentru acest produs, vei sti ca ai identificat o motosapa de 7CP Ruris ieftina si buna. Modelul are un randament sporit, incurajat de motorul pe benzina, care iti permite sa prelucrezi circa 1000mp pe ora. Recomandam lucrul cu terenuri de aproximativ 5000mp, iar utilajul se foloseste la fel de usor in vii sau pe ogor, caci include o freza de dimensiuni moderate ca latime, de 83cm.

BSR WM 500

Acest motocultor BRS cu motor OHV este recomandat agricultorilor care au de lucrat cu suprafete de 5000 - 7000mp. Motorul cu un cilindru, in 4 timpi, si capacitate cilindrica de 208cc va face fata volumului de lucru, garantand un randament de circa 400mp prelucrati in decursul unei jumatati de ora.

...