+2 voturi
24 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura MMA?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Proweld MMA 250 PI este cel mai bun aparat de sudura MMA

Cel mai bun aparat de sudura MMA pe care l-am identificat intr-o categorie de pret accesibila oricarui tip de cumparator poate fi considerat acest model de la Proweld. Initial, trebuie sa mentionam ca utilizeaza tehnologie de invertor de ultima generatie, Insulated-Gate Bipolar Transistor(IGBT), care permite micsorarea dispozitivului pentru a se obtine un grad de portabilitate extins, fara ca randamentul posibil oferit sa aiba de suferit.

MMA MMA-200

Fiind special selectat de catre specialistii nostri pentru persoanele care cauta un aparat de sudura MMA ieftin si bun, acest model va demonstra niste caracteristici foarte utile. Ca tehnologie de proiectare, modelul MMA 200 lucreaza in regim invertor. Asta demonstreaza nu numai posibilitatea unei economii energetice clare, pe baza consumului scazut, ci si capacitatea de a lucra cu mai multe feluri de electrozi.

Telwin Nordika 2160

Iata si un transformator de sudura monofazat, care va lucra in curent alternativ. Este oferit de firma Telwin si se comercializeaza la un pret scazut, motiv pentru care a fost integrat in topul acesta. Desi are tehnologie clasica de functionare, putem spune ca e relativ usor portabil, datorita unei greutati de 17.20Kg si a rotilor incluse pentru transport. Va lucra numai cu electrozi rutilici, permitand deci si obtinerea suturilor mai fine.

...