0 voturi
14 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune motosape?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Media Line MS 6580 este cea mai buna motosapa

Amatorii de produse de calitate, care cauta o motosapa profesionala la un pret bun, sunt indrumati spre aceasta oferta de catre un set de argumente incontestabile. Prima caracteristica notabila este motorul de 7CP, care va demonstra un randament pe masura, alimentat fiind cu benzina.

Ruris DAC 7009ACC 

Daca vrei sa cultivi in circa jumatate de ora o suprafata de pana la 500mp, atunci poti pune baza in acest produs Ruris. Chiar daca uneori apar si critici la adresa ofertelor firmei respective, pentru acest utilaj recenziile primite sunt dintre cele mai apreciative. Motosapa se alimenteaza cu benzina si are motor de 7CP, alaturi de o capacitate cilindrica de 208cc. Pa baza acestor indicatori se poate deja intui ca face fata chiar si cand solul de cultivat este unul dificil de sapat.

BCS MGR 210

Aceasta motosapa BCS este echipata cu un motor termic de 6.5CP, ceea ce inseamna ca are posibilitatea sa lucreze eficient chiar si soluri mai dificil de prelucrat(cam ca un motocultor), pe suprafete destul de extinse. Fiind un model performant, se poate incadra in seria celor profesionale, pe baza transmisiei prin curea si lant dublu, alaturi de performantele obtinute in maruntirea pamanutului. Recomandam utilajul pentru mici ferme si gospodarii unde se administreaza in jur de 1500 – 5000mp.

...