0 voturi
13 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
cuvinte cheie refacute de
Care sunt cele mai bune aparate de masaj anticelulitic?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+2 voturi
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Beurer CM50 este cel mai bun aparat de masaj anticelulitic

In cazul persoanelor care nu au mai utilizat astfel de produse, acest aparat de masaj anticelulitic Beurer ieftin si bun reprezinta o investitie foarte inspirata. Modelul este un aparat cu degete mobile, plasate la nivelul a sase role de masaj, usor detasabile, care permit curatarea eficienta a aparatului. Rolele sunt amplasate la un unghi de saizeci de grade, doua cate doua, rotindu-se in directii diferite, pentru un masaj complex.

Medicura M240N

Daca esti dispusa sa investesti ceva mai mult intr-un aparat cu o eficienta deosebita, iti recomandam un model din gama profesionala: Medicura M240N iti permite sa te bucuri de un masaj profund, intens si relaxant, dublat de efectul benefic al radiatiilor infrarosii asupra circulatiei sangvine locale.

Daga AC 2000

Celor care isi doresc un tratament direct si rapid impotriva celulitei, le recomandam cu incredere modelul Daga AC 2000, care este un aparat cu functia de incalzire cu infrarosu, cu efecte benefice atat in ceea ce priveste tonifierea corpului, cat si pentru relaxarea muschilor stresati.

...