0 voturi
13 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune masinute electrice pentru copii?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Ford Ranger 12 V este cea mai buna masinuta electrica pentru copii

Produsul este remarcat de multi dintre cumparatori, pentru ca reproduce indeaproape aspectul unui Ford Ranger si are o multime de functii, care fac ca joaca sa devina mai interesanta, pentru copiii care au o varsta cuprinsa intre 3-8 ani. In timpul utilizarii, copilul invata sa sofeze, deoarece obiectul este prevazut cu volan, pedala de acceleratie si frana, iar daca nu reuseste sa coordoneze bine masina, il poti ajuta si tu prin intermediul telecomenzii.

Drifter Jeep 4×4

Un produs cu adevarat impresionant este aceasta masinuta electrica de 12V la un pret bun. Este, mai exact, un jeep 4×4, potrivit atat pentru baieti, cat si pentru fetite, cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Itemul ofera diferite posibilitati de distractie. Poate fi manevrat de copil prin intermediul pedalei din podea, dar il poti ajuta si tu cu ajutorul telecomenzii, ce permite actionarea de la distanta, nu doar inainte si inapoi, ci si in stanga si dreapta.

Thunder Red 

Acest model il va incanta pe cel mic datorita functiilor distractive pe care le are in dotare. Poate fi coordonat manual cu ajutorul volanului si a pedalei, dar si automat, din telecomanda, atunci cand este necesar. Produsul este conceput pentru copiii care au o varsta cuprinsa intre 3-6 ani si este potrivit atat pentru baieti, cat si pentru fete, deoarece are o combinatie vesela de culori.

...