0 voturi
51 hits
de (17.1k puncte) in categoria Fashion
Care sunt cele mai bune ceasuri pentru copii?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
 
Cel mai bun raspuns

Casio Sport LW-200-2BVDF este cel mai bun ceas pentru copii

Cel mai bun ceas pentru copii baieti, din punctul de vedere al raportului pret / performante, este modelul Casio Sport LW-200-2BVDF. Este un ceas casual sport din colectia standard Casio. Displayul este digital, iar mecanismul de functionare este unul cu quartz de provenienta japoneza. Ceasul este rezistent la apa astfel incat poate fi folosit de catre copil si la piscina sau in tabere si excursii la mare.

Casio SPORT LQ-139LB-4BDF 

Iti propun un model de ceas potrivit pentru fetite, deoarece bratara cu o latime de 12mm si o culoare rosie, iar carcasa are un diametru de 25mm si un design discret. Produsul functioneaza cu ajutorul unui mecanism quartz japonez, de aceea va afisa ora fara abateri, iar copilul nu va fi nevoit sa il regleze in permanenta.

Q&Q KIDS VR99J005Y

Iata un ceas numai bun pentru copii, deoarece este rezistent la apa, iar geamul este realizat din cristal mineral, pentru a fi rezistent la socuri. Acesta functioneaza pe baza de mecanism quartz, de aceea va indica cu precizie ora, iar cifrele afisate pe cadran sunt arabe, pentru a fi usor de recunoscut de utilizator.

...