0 voturi
49 hits
de (17.1k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune patuturi pentru copii?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bertoni Trend Plus este cel mai bun pat pentru copii

Patutul Bertoni Trend Plus este  realizat din lemn si este conceput cu ideea ca micutul tau va creste continuu. Patul poate fi transformat dintr-unul pentru bebelusi intr-unul pentru adolescenti, completat cu birou si sertare. Asfel, dimensiunile patului propriu-zis difera in functie de utilizare. Patul balansoar are dimensiunea de 112 x 63 de cm, patul adolescentului are dimensiunea de 162 x 63 de centimetri, iar comoda multifunctionala ce poate fi montata pe o parte sau alta a patului are o dimensiune totala de 42 x 71 x 62 cm. Biroul oferit impreuna cu acest patut are o dimensiune de 115 x 68 x 72. Astfel, cand va ajunge sa deseneze si sa scrie, patutul de bebelus se va transforma intr-un pat de copil mare si va avea deja si un birou potrivit pentru inaltimea sa.

Mappy Patut cu capotina 

Modelul este conceput pentru cei care obisnuiesc sa plece frecvent in calatorii si isi doresc ca cel mic sa aiba locul lui pentru somn, deoarece este pilabil si usor de transportat, datorita gentii, special create pentru acest lucru. Produsul are scheletul din otel, iar restul elementelor din poliester, pentru a fi usor de curatat, stabil si sigur.

Nichiduta Razvan 

Daca esti in cautarea unui produs rezistent, poti alege acest model realizat din fag in combinatie cu PAL. Modelul are grilaj, pentru a putea vedea in permanenta ce face bebelusul in interior si dispune de un sistem de leganare, cu ajutorul caruia il poti linisti pe cel mic, atunci cand plange.

...