0 voturi
31 hits
de (17.1k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai frumoase casute de papusi?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kidkraft Magnolia este cea mai frumoasa casuta de papusi

Daca te intrebi care este mai frumoasa casuta pentru papusi din lemn, acest model este una dintre cele mai elegante alegeri pe care o puteti face. Finisata si slefuita ca o adevarata bijuterie, Magnolia KidKraft este o casuta de mari dimensiuni de care orice fetita va fi fascinata. Interiorul este organizat pe 3 niveluri deschise, asadar usor accesibile. Ferestrele sunt mari si permit privitorului sa observe interiorul. In exterior este construita o zona adiacenta cu terasa in aer liber.

Kidkraft Storybook 

Kidkraft Storybook este o casuta de papusi la un pret bun, pe care cu siguranta si-o doreste orice fetita. Dispusa pe 3 nivele si prevazuta cu 5 camere, o terasa, doua balcoane si 3 scari, aceasta are o arhitectura asemanatoare cu cea a unui castel, drept care cea mica va dori intotdeauna sa-si aduca prietenele acasa pentru a se juca impreuna cu ele.

KidKraft Princess Castle

Aceasta casuta de papusi poate fi o varianta optima pentru fetitele care indragesc povestile cu printi si printese, deoarece are aspectul unui palat. Obiectul este format din doua parti, iar una dintre ele este structurata pe doua etaje si are suficiente spatii, pentru a crea diverse jocuri de rol.

...