0 voturi
77 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune aparate de scos puncte negre?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Zenifique CHN-31 este cel mai bun aparat de scos puncte negre

Unul dintre cele mai bune aparate pentru scos puncte negre, daca e sa ne luam dupa impresiile impartasite de catre cumparatoare, este acest model care iti va permite sa ii redai tenului tau aspectul clar, curat si luminos, si de asemenea sa tratezi acneea indepartand cauza care o produce. Cu 10 minute de functionare, de doua ori pe saptamana, pielea ta va capata un cu totul alt aspect.

Zenifique profesional CHN-02

Pentru cumparatoarele care cauta un aparat pentru scos puncte negre la un pret bun, dar care prefera o varianta incadrata in gama profesionala, aceasta este propunerea pe care ti-o face echipa noastra. Discutam despre un dispozitiv care, prin curatarea in profunzime a pielii, nu doar ca indeparteaza comedoanele, dar reuseste sa stimuleze metabolismul local si sa incurajeze regenerarea tisulara.

Phenitech Vacuum Cleanser SKU0284

In cazul in care doresti un aparat puternic, care sa faca fata si celor mai mari provocari, aceasta alegere poate fi mai tentanta decat altele. Discutam despre un produs puternic, eficient, incadrat in gama profesionala, pe care e posibil sa il gasesti inclusiv in saloanele de cosmetica.

...