+1 vot
19 hits
de (17.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care sunt cele mai bune aragaze electrice?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
editat de
 
Cel mai bun raspuns

Whirlpool ACMT 6533/IX este cel mai bun aragaz electric

Ca sa afli care sunt cele mai bune aragazuri electrice, e obligatoriu sa te orientezi catre un model cu alimentare exclusiv electrica, deopotriva pentru plita, cat si pentru cuptor. In acest caz, Whirlpool iti propune un dispozitiv cu 4 arzatoare cu puteri de 1.7kW, 1.2kW si 2.3kW, astfel incat sa faci economie de energie in functie de cantitatea de alimente incalzita. Clasa de eficienta este A, iar cuptorul ofera un volum de 60l, suficient de spatios.

Hansa FCCW54009 

Printre cele mai bune aragazuri electrice vitroceramice de pe piata poate fi inclusa si aceasta oferta Hansa, iar acest aspect este confirmat nu numai de faptul ca produsul e popular, ci si prin prisma pretului scazut, care, probabil, determina aceasta popularitate. Include 4 zone de gatit, 4 functii de incalzire a cuptorului(grill, incalzire pe 2 zone, incalzire diferentiat superioara si inferioara), iar acesta are un volum de 69l, care-ti asigura suficient loc sa coci preparate delicioase.

Electrolux EKI54550OX 

Electrolux EKI54550OX este cel mai bun aragaz electric cu inductie, care ofera posibilitatea de control direct si precis a temperaturii de gatire. In acelasi timp, caldura se distribuie uniform, indiferent daca e vorba de plita sau cuptor, iar fiecare aliment folosit in prepararea meselor va fi gatit optim.

...