0 voturi
19 hits
de (31.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune vitamine pentru copii de 14 ani?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Alevia Vitamine si Multiminerale sunt cele mai bune vitamine pentru copii de 14 ani

Daca doresti sa achizitionezi cele mai bune vitamine pentru copii de 14 ani, Alevia Vitamine si Multiminerale ar putea fi exact ceea ce cauti. Este un produs cu mai multe virtuti, dat fiind faptul ca e un complex de 11 vitamine si 5 substante esentiale pentru dezvoltarea optima a copilului tau.

Herbagetica Vitamina C Organica

Daca esti in cautarea unui remediu pentru sistemul imunitar foarte slab al copilului tau, poate Herbagetica Vitamina C Organica este exact lucrul de care are nevoie. Este un extract natural din maces, paducel si acerola, ceea ce face ca actiunea sa pentru echilibrarea metabolica sa fie una eficienta, spre deosebire de vitamina C sintetizata, a carei actiune este una restransa, prea putin intensa, putand ajuta doar in cazul tulburarilor imunitare superficiale.

Beres Vitamina C+Zn

Daca copilul tau se simte obosit si fara vlaga, ai putea sa achizitionezi acest supliment alimentar care contine 3 ingrediente recunoscute pentru rolul lor energizant: vitamina C, zinc si magneziu. Pe de alta parte, aceasta combinatie determina eliberarea treptata a beneficiilor in organism, de aceea efectele se vor simti pe tot parcursul zilei.

...