0 voturi
18 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune probiotice pentru bebelusi?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Jarrow Formulas Jarro-Dophilus + Fos sunt cele mai bune probiotice pentru bebelusi

Produsul ajuta la dezvoltarea microorganismelor benefice, deoarece contine si prebiotic. O capsula are 3,4 miliarde de bacterii provenite din 6 tulpini: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis.

Sun Wave Pharma Bio-Sun

Acest produs este un exemplu de probiotic pentru bebelusi ieftin si bun. Parintii trebuie sa fie atenti, caci produsul le este recomandat copiilor incepand cu varsta de 3 luni. Acest probiotic contine 4 specii de bacterii: Lactobacillus sporogenes (50 milioane germeni), Streptococcus faecalis T-110 (30 milioane de germeni), Clostridium butyricum TO-A (2 milioane germeni) si Bacillus mesentericus (1 milion germeni). Cele patru bacterii selectionate limiteaza proliferarea bacteriilor patogene sau conditionat patogene.

ProCombo Baby

Iata un supliment alimentar usor de administrat copiilor, deoarece este sub forma de picaturi si se poate amesteca in sucuri, supe sau ceai. Contine 2 miliarde de bacterii sanatoase: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus, care ajuta la echilibrarea florei intestinale, dar si la intarirea sistemului imunitar, pentru a lupta impotriva microbilor.

...