0 voturi
20 hits
de (31.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai frumoase papusi?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Barbie I Can Be Asistenta Medicala este cea mai frumoasa papusa

Papusa Barbie din seria I Can Be… este una dintre jucariile cele mai apreciate de catre fetite, incepand cu varsta de 5 ani si pana mult mai tarziu. Seria este axata pe ideea de alegere a unei cariere, iar achizitia iti ofera si un cod de acces special, cu ajutorul caruia copilul va putea face cunostinta cu mai multe cariere diferite, prin intermediul site-ului producatorului.

M-Toys Printesa cu trasura si calut 

Daca fetita ta indrageste basmele, atunci aceasta papusa stil printesa va fi pe gustul ei. Produsul este destinat celor care au o varsta mai mare de 3 ani, deoarece in aceasta perioada intra in lumea povestilor, iar cu ajutorul acestuia va putea realiza diverse scenarii, asemanatoare cu cele relatate de catre adulti.

Disney Princess Cenusareasa

Produsul acesta, se potriveste fetitelor, carora le plac sa petreaca timpul jucandu-se cu o papusa, deoarece are o dimensiune de 38x20x12cm, si permite copilului sa o manevreze in diferite moduri. Pe parcursul jocului, cea mica se va simti asemeni Cenusaresei si va realiza diverse scenarii, pentru a se transpune in celebra poveste, deoarece obiectul are aspectul acesteia.

...