0 voturi
20 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care este cea mai buna crema anticelulita Elmiplant?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Elmiplant Cellufight este cea mai buna crema anticelulita Elmiplant

Crema pentru masaj anticelulitic Cellulight de la Elmiplant este un produs eficient in lupta impotriva tuturor formelor de celulita, cu rezultate vizibile dupa 8 saptamani de tratament (nu uita ca pentru formele avansate e nevoie de masuri suplimentare!). Stimuleaza arderea grasimilor si micro-circulatia, avand un efect local de incalzire.

Elmiplant Body Shape Remodeller 

Body Shape Remodeller este o crema anticelulita Elmiplant, ieftina si buna, care promite remodelarea si reducerea celulitei dupa un tratament de minim 4 saptamani (preferabil, extins la 8). Elmiplant garanteaza ca pielea este mai ferma cu 80% inca de la inceputul utilizarii, iar dupa o saptamana se reduce si aspectul de coaja de portocala.

Elmiplant Cellufight! Cryo Sculpt

Gelul Elmiplant Cellufight Cryo Sculpt este un tratament ce actioneaza asupra depozitelor de grasime din zonele problematice, fiind eficient in cazurile de celulita fibroasa si edematoasa, mai ales daca se va combina cu un aparat de vibromasaj. Are un efect de racire locala, ce contribuie la eliminarea excesului de apa din tesuturi.

...