0 voturi
19 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care este cea mai buna crema anticelulitica ieftina?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Elmiplant Cellufight este cea mai buna crema anticelulitica ieftina

Elmiplant Cellufight este un produs recomandat in cazul persoanelor cu probleme datorate retentiei de apa si cu un drenaj limfatic defectuos. Este un produs realizat sub forma de gel, cu o rata de absorbtie buna la nivelul pielii. Poate fi utilizat atat in timpul masajului manual al zonelor afectate, cat si ca adjuvant in timpul vibromasajului.

Abemar

Cand cauti o crema anticelulitica ieftina si buna, poti lua in calcul si varianta propusa de Abemar. Este o crema ce poate fi utilizata in cazul masajului manual al zonelor problematice. Producatorul recomanda folosirea zilnica, timp de trei luni, iar parerile exprimate de utilizatoare spun ca aceasta ofera efecte vizibile atunci cand este utilizata conform recomandarilor.

Kosmo Oil Crema Anticelulitica cu Cafeina

Kosmo Oil Crema Anticelulitica este un produs bazat pe continutul crescut de cafeina, element cu eficacitate demonstrata in cadrul terapiei impotriva celulitei. Numarul si dimensiunea celulelor adipoase subcutanate este redus, datorita actiunii acestui produs cosmetic, incetinind ritmul reaparitiei aspectului de coaja de portocala.

...