0 voturi
20 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care este cea mai buna crema antivergeturi ieftina?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Tis Farmaceutic este cea mai buna crema antivergeturi ieftina

Tis Farmaceutic este o crema cu textura fina ce asigura o buna hidratare pielii afectate de vergeturi. Absenta parabenilor, a conservantilor chimici sau aromelor sintetice fac din acest produs o crema ce poate fi utilizata in siguranta si de catre femeile insarcinate.

Farmec Gerovital Plant Restructuranta

Farmec propune crema antivergeturi Gerovital Plant Restructuranta ce contine un complex de ingrediente naturale, ce contribuie la ameliorarea aspectului vergeturilor si previne aparitia acestora. Nu contine conservanti, fiind posibila utilizarea acestui produs si de catre persoane cu piele sensibila, ce dezvolta cu usurinta reactii adverse locale.

Elmiplant Bodyshape

Elmiplant se evidentiaza atunci cand cauti o crema antivergeturi ieftina si buna prin varianta Bodyshape. Aceasta contine o combinatie unica de ingrediente active ce actioneaza sinergic si eficient asupra vergeturilor deja existente si previn aparitia acestora. Este un produs putin gras, ce se absoarbe rapid in piele si nu pateaza hainele. Astfel, va veti putea imbraca imediat dupa aplicare, fara teama ca hainele vor fi murdarite.

...