0 voturi
17 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune uleiuri de macese pentru ten?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Adams Vision este cel mai bun ulei de macese pentru ten

Uleiul de macese are in compozitia sa multiple substante hranitoare, care ajuta la intretinerea pielii. Asadar, daca doriti sa aflati care este cel mai bun ulei de macese pentru ten, Adams Vision are solutia potrivita. Acest produs este recomandat pentru pielea uscata si normala, insa se poate utiliza si pe pielea grasa, cu precautia de a evita zonele cu acnee activa. Pe de alta parte, daca ati ramas cu cicatrici pigmentare postinflamatorii, rezultate in urma vindecarii acneei, puteti folosi acest ulei pentru a le estompa.

Sabio Rosa Mosqueta

In cazul in care doresti sa investesti intr-un ulei de macese la un pret bun, iti propunem sa arunci o privire la acest produs 100% natural, cu provenienta verificata din Anglia, ambalat intr-un recipient de sticla inchis la culoare si prevazut cu pulverizator, care iti va face viata usoara cand vine vorba despre a-l aplica.

Mayam Rosa Mosqueta

Daca ti-ai propus sa gasesti un ulei de macese pentru ten, ieftin si bun, produsul pus la dispozitie de Mayam reprezinta o alternativa adecvata. Produsul este etichetat ca Bio si este obtinut prin presarea la rece, fara nici un fel de solventi si fara deteriorarea principiilor nutritivi delicati din structura sa.

...