0 voturi
21 hits
de (31k puncte) in categoria Auto & Moto
Care este cel mai bun ulei de motor diesel?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Castrol Edge Titanium Turbo Diesel este cel mai bun ulei de motor diesel

Cel mai bun ulei de motor diesel va preveni degradarea pieselor metalice, pastrandu-si timp indelungat proprietatile. Iti putem recomanda produsul Castrol Edge imbunatatit cu Titanium FST (tehnologie bazata pe polimeri), ce asigura ca pelicula de ulei protejeaza eficient motorul fara a se degrada indiferent de temperaturi.

Mobil Super 1000 X1

Atunci cand cauti un ulei de motor diesel ieftin si bun, este nevoie sa te orientezi in general spre produsele minerale (din petrol brut), insa sa te asiguri ca producatorul este unul de incredere. Mobil este un nume cunoscut ce ofera uleiuri premium minerale care, desi pot sa isi piarda relativ mai repede proprietatile (comparativ cu cele sintetice), asigura o protectie adecvata automobilului.

Motul 6100 Synergie+

Uleiul de motor diesel 10W-40 Synergie+ are o formula semisintetica, care este preferata de multi soferi avand in vedere ca detine o mare parte din proprietatile unuia sintetic, insa are un pret mai bun (de altfel, Motul a fost primul brand ce a introdus lubrifiantele semisintetice). Formeaza o pelicula protectiva ce faciliteaza frecarea dintre piesele metalice fara riscul uzurii timpurii sau a aparitiei ruginii.

...