0 voturi
17 hits
de (31k puncte) in categoria Auto & Moto
Care este cel mai bun ulei de motor de la Liqui Moly?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Liqui Moly Top Tec 4100 este cel mai bun ulei de motor de la Liqui Moly

Acest ulei de motor 100% sintetic este compatibil atat cu automobilele pe benzina, cat si cu cele pe motorina si chiar gaz, cu sau fara filtru de particule de funingine. Este miscibil cu alte uleiuri prezente pe piata, deci nu va fi o problema daca este prima data cand il folosesti.

Liqui Moly Diesel Leichtlauf

Daca esti in cautarea unui ulei de motor Liqui Moly ieftin si bun, special pentru automobilele alimentate cu Diesel, iti recomandam acest produs, mai ales pentru motoarele incarcate cu funingine. Formula este in intregime creata in laborator, incluzand diverse ingrediente de sinteza si aditivi, cu rol de a curata si a pastra in stare buna componentele cu care intra in contact.

Liqui Moly Leichtlauf Special F

O alta varianta ce se potriveste atat autovehiculelor alimentate Diesel, cat si celor pe benzina este Special F. Si aceasta formula este sintetica, dar pretul mai ridicat va fi compensat prin rezistenta in timp si mentinerea in stare buna de functionare a componentelor motorului. Scopul sau este o durata de viata lunga, necesitand schimbari rare, in conditii de solicitare crescuta a masinii.

...