0 voturi
15 hits
de (50.5k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune frigidere?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

LG GTF916PZPZD este cel mai bun frigider

In cazul in care ti-ai propus sa investesti intr-o piesa moderna, un candidat la titlul de cel mai bun frigider al momentului este acest model LG capabil sa raceasca mai repede decat modelele obisnuite si sa scada diferenta dintre temperatura interiorului si cea a usii. Sistemul de control al temperaturii contribuie la reducerea consumului, cu mentinerea conditiilor optime pentru conservarea alimentelor.

Samsung RT32K5030S9/EO

In cazul in care doresti un frigider la un pret bun, cu o capacitate medie de stocare de 320 litri, acest model Samsung pare sa fie alegerea optima pentru tine. Principalul sau avantaj, fata de alte frigidere, este capacitatea de a pastra la interior o umiditate de 70%, care contribuie la mentinerea alimentelor in stare proaspata pentru o perioada de timp mai indelungata.

Heinner HF-H212A+

Daca iti doresti un frigider ieftin si bun, care sa iti ofere un spatiu mediu de depozitare, ideal pentru o familie de 2 – 3 persoane, cu un consum mediu de energie, Heinner iti propune aceasta piesa care, credem noi, iti va satisface asteptarile.

...