0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune masini de spalat automate?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Indesit IWD 71252 C ECO EU este cea mai buna masina de spalat automata

Modelul Indesit IWD 71252 C ECO EU cu incarcare frontala se incadreaza in clasa energetica A++ si ofera un numar variat de programe speciale: pentru bumbac, pentru jeans, pentru lana, pentru tesaturi sintetice, program centrifugare delicata, cel de tip intensiv, pentru haine colorate, pentru consum mic de energie, pentru igenizarea materialelor textile delicate, program Mix si Sport.

Arctic EF6100A+  

Iti doresti o masina de spalat automata Arctic la un pret bun? Atunci ai gasit exact ceea ce cauti. Este un model cu incarcare frontala si cu o capacitate de stocare de 6 kg, ideala pentru familiile mici. Beneficiaza de mai multe sisteme, precum Flow Control System – conceput pentru sigilarea scurgerilor si cel electronic de control al balansului – distribuie uniform rufele in interior, diminuand vibratiile si zgomotul produs, dar si de tehnologia Smart Sensors, care asigura un consum optim de resurse la fiecare utilizare.

Beko WMB51232PT 

Masina de spalat de la Beko se numara printre cele mai bune oferte la masini de spalat automate. Primele avantaje de care te poti bunura dupa ce achizitionezi acest model vin din doua functii diferite si o tehnologie noua.

...