0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care este cea mai buna camera video auto pentru fata si spate?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Blackbox™ L300-1 este cea mai buna camera video auto pentru fata si spate

In acest caz, nu este vorba despre 2 zone din care se poate filma, ci despre 3, camerele oferindu-ti imagini din fata autoturismului, din spate si din interior. Ca intotdeauna, e mai sigur sa filmezi evenimentele din trafic, in eventualitatea in care apar suprprize neplacute, dar si pe cele din interiorul masinii, mai ales in cazul practicantilor de taximetrie(se poate filma interiorul doar cu acordul clientilor). Caracteristicile mentionate pe pagina de comercializare arata ca imaginile preluate vor fi clare, fiind vorba despre o rezolutie 1280 x 720 p(Full HD) – pentru camera care preia imagini din fata – si rezolutii mai scazute(nu ies la fel de clare cadrele) pentru camera din spatele masinii sau cea de interior – 640 x 480 p.

Blackbox™ L6200

Sunt populare modele tip oglinda, asa ca aceasta oferta Blackbox iti ofera o camera video auto, dubla, care sa te ajute sa pornesti cu incredere la drum. Oglinda folosita este heliomata si se ataseaza simplu la cea retrovizoare, pentru a filma si fotografia in timp ce pastreaza si functia initiala. Rezolutia Full HD si unghiul de filmare de 170 de grade iti garanteaza calitatea imaginilor preluate, dar si o multitudine de detalii surprinse in margiile cadrelor, fiind vizibile si portiuni din trotuare.

Onuvio DVR fata-spate GPS 7

Desi se situeaza printre modelele pentru oglinda retrovizoare, aceasta oferta este putin mai costisitoare decat altele din aceeasi gama, de pe piata romaneasca. Daca stam sa analizam sumar caracteristicile, aflam si de ce. In primul rand, sistemul multimedia nu constituie o simpla camera DVR, asistata de una secundara, pentru marsarier, ci are si functie de modulator FM, oferind totodata navigatie GPS. Altfel spus, este caracterizat prin multifunctionalitate.

...