0 voturi
17 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care este cel mai bun senzor de parcare ieftin?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Car Vision este cel mai bun senzor de parcare ieftin

Acestia sunt, probabil, cei mai buni senzori de parcare ieftini pentru spate, cu performante verificate si cu numeroase pareri pozitive in comunitatea automobilistilor. Pachetul de achizitie include: cei patru detectori de proximitate, unitatea centrala, displayul cu leduri si avertizare sonora, cablurile de conectare si o freza pentru pozitionarea pe bara din spate.

Elitek S304

Un alt tip de senzori de parcare ieftini si buni, care au primit suficiente pareri elogioase de la utilizatori il reprezinta acest sistem, de la firma Elitek. Compania chineza cu vanzare internationala este specializata pe acest tip de dispozitive de peste 15 ani si crezul lor este calitatea componentelor, deci stii deja ca se pricep la ceea ce fac.

ZDM

Daca nu te deranjeaza o dimensiune mai redusa si o constructie mai putin robusta a consolei de avertizare, iti recomand acest produs de la ZDM. Avand aceleasi performante ca si precedentele, dar un pret ceva mai scazut, pot fi o optiune foarte buna cand senzorii de parcare cu spatele inca nu te conving, dar ai vrea sa ii testezi pe cont propriu. De altfel, sunt o achizitie pe care te poti baza si pentru uzul cotidian.

...