0 voturi
19 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cei mai buni senzori de parcare cu camera?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

SteelMate 4 este cel mai bun senzor de parcare cu camera

Cei mai buni senzori de parcare cu camera te vor ajuta intotdeauna sa obtii performante bune si o acoperire excelenta, iar acestia par sa fie intocmai astfel. In numar de 4 si unidirectionali (raza de detectie: 0.3 m ~ 1.5 m), se dovedesc a fi foarte utili pentru incepatori, pentru soferii a caror masina are geamuri fumurii si vor sa stationeze pe timp de noapte, dar si pentru parcarea in locuri inguste.

Elitek S602

Elitek S602 este un sistem de parcare dotat cu 4 senzori care permit o acoperire foarte buna a partii din spatele masinii la mersul inapoi, astfel incat sa-ti fie lesne sa garezi autovehiculul in spatiul gasit. Cu alte cuvinte, acestia sunt capabili sa detecteze obstacolele de la o distanta de 0 – 2 m, avertizand soferul cu privire la obiectele intalnite printr-o alarma acustica ascendenta, fapt care te ajuta sa previi accidentele si sa elimini consecintele acestora.

Elitek S600

Elitek S600 este ceea ce unii utilizatori ar numi niste senzori de parcare cu camera ieftini si buni. In numar de 4, acestia sunt foarte usor de montat, multumita kit-ului complet de instalare care ii insoteste, si detecteaza automat obstacolele in marsarier, distanta de alarmare fiind de 0 – 2 m, ceea ce inseamna ca raza de detectare va fi corect apreciata chiar si de catre soferii incepatori. Avertizarea este de tip sonor.

...