0 voturi
26 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cei mai buni senzori de parcare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

PNI P03 sunt cei mai buni senzori de parcare

Soferii ce doresc sa instaleze senzori de parcare cu afisaj in oglinda ieftini si buni pot apela cu incredere la aceasta oferta, provenind tot de la producatorul renumit PNI. Pachetul iti va furniza 4 senzori pentru spate, unitatea de centralizare a datelor si afisaj de tip LED pentru oglinda retrovizoare. Bineinteles, este vorba despre niste senzori ultrasonici, care se vor comporta bine la detectia de obstacole mari, medii si a unora de dimensiuni destul de mici, dat fiind ca sunt mai multi decat cei intrebuintati conventional in spatele masinii.

Elitek S301

Daca doriti sa parcati masina fara probleme folositi sistemul de parcare Elitek S301. Acest sistem de parcare  dotat cu 4 senzori performanti ofera siguranta detectand sonor eventualele obstacole aflate pana la 2 metri distanta.

Directed 9500FR

Cei care fac parte din grupul soferilor incepatori vor fi incantati de acest sistem cu senzori de parcare fata spate la un pret bun. Asadar, kitul ofera posibilitatea de a detecta bidirectional obstacolele, caci are in componenta 4 senzori pentru zona din spate si 4 pentru cea din fata a masinii, fiecare cu sarcini specifice.

...