0 voturi
27 hits
de (50.5k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune periute de dinti electrice?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Philips Sonicare HealthyWhite HX-6712/43 este cea mai buna periuta de dinti electrica

Persoanele care incearca sa gaseasca cea mai buna periuta de dinti electrica Philips ar putea opta cu incredere pentru acest model. Un rating excelent, un cost accesibil si o perioada de garantie de 24 de luni recomanda acest produs oricarui cumparator, dar mai presus de aceste avantaje, putem situa capabilitatile de ordin tehnic ale modelului. Cu un numar de 62000 de oscilatii, aceasta periuta va elimina pana la de 7 ori mai mult din placa bacteriana, chiar si in zonele greu accesibile. Tehnologia sonica utilizata permite introducerea jetului de apa intre dinti, efectuand o curatare eficienta, dar delicata, in acest mod.

Braun Oral B Pro 3000

Periuta de dinti Braun Oral B 20-535 este dedicata adultilor si prezinta un numar de 8.800 de oscilatii pe minut si 40.000 de pulsatii pe minut, ceea ce o face foarte eficienta. Este un produs ce include un acumulator reincarcabil, un indicator de incarcare, un control al vitezei si un singur cap de curatare. In mod normal, este recomandat ca periuta de dinti electrica sa prezinta mai mult de un singur cap de curatare, pe langa cel standard, cum ar fi unul cu perii diferiti sau unul de o marime diferita. In acelasi timp, daca cel standard se uzeaza, nu trebuie sa exista o perioada foarte mare de timp pana la inlocuire.

Oral-B Braun D2010

Aceasta oferta se adreseaza in principal parintilor care vor tot ce e mai eficient si mai bun pentru copiii lor, in materie de periaj si igiena dentara. Cu alte cuvinte, aici poate fi analizata o periuta de dinti electrica pentru copii ieftina si buna, pe care o recomanda foarte multi cumparatori. Eficienta cu care va curata gingiile si dintii este usor de intuit, daca observi ca regimul de functionare impune efectuarea a 9600 de oscilatii pe minut.

...