0 voturi
19 hits
de (2k puncte) in categoria Auto & Moto
editat de
Cei mai ieftini aditivi pentru motorina - Recomandarile voastre pentru 2019

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
editat de
 
Cel mai bun raspuns

Triax Diesel Complete – All-in-One este cel mai bun aditiv pentru motorina ieftin

Triax pune la dispozitia soferilor de diesel o formula de aditivi pentru motorina unica, ce promite sa amelioreze unele dintre cele mai frecvente probleme ce apar in timpul utilizarii acestui combustibil.

DPF-Protector, Liqui Moly

Iata inca un aditiv pentru motorina, ieftin si bun, de ale carui beneficii poti profita, mai ales daca folosesti vehiculul pe distante scurte, prin oras, precum si in perioadele mai reci, cand motorul are nevoie de mai multa putere in timpul pornirii. De asemenea, daca dam crezare spuselor altor utilizatori, e un produs de incredere, ce te ajuta mai ales in situatiile in care te afli pe un carosabil dificil, precum un drum de tara. Asigurat, vei simti o invigorare a motorului.

Wynn’s Supremium Diesel

Ti-ai propus sa eficientizezi consumul de motorina al masinii tale si vrei sa faci asta folosind un aditiv economic? S-ar putea sa-ti fie pe plac produsul Wynn’s Supremium Diesel. Producatorul il recomanda si in cazul in care treci la un combustibil tip premium, solutia ajutand motorul si intreaga instalatie sa se adapteze la noul tip de motorina.

...