0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cele mai bune becuri auto?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Osram LEDriving PX-4 sunt cele mai bune becuri auto

Pentru categoria cel mai bun bec auto LED pentru lumini de zi avem ca recomandare aceasta oferta Osram, materializata sub forma unui kit DLR cu durata extinsa de folosinta. E adevarat ca nu reprezinta piese pentru far(cele mai cautate din comert), nici tip proiector LED sau spoturi cu LED auto pentru offroad si pot constitui mai mult niste capricii de tuning, insa parerile pozitive ale cumparatorilor le justifica includerea in clasamentul nostru.

Philips H7 Vision Plus

Nu prea putem pune la indoiala faptul ca acest kit ofera unele dintre cele mai bune becuri auto Philips pentru faruri. Ca tipologie, vorbim despre doua lampi cu halogen, alimentabile la 12V si cu un consum de 55W. Ca raport cost/calitate, pot fi solutia cea mai inspirata cand cauti un bec H7 Philips, intrucat permit schimbul in pereche la un pret avantajos.

Osram D1S Night Breaker Unlimited

Ca sa exemplific si un model de bec auto Osram, odata cu o tipologie separata, avem ca laudat exemplu acest xenon auto special conceput pentru faruri de mare intensitate. Remarcam garantia de 24 de luni, specifica lampilor auto cu durata maxima de functionare, alaturi de performantele ridicate, demonstrate de o eficienta cu pana la 70% mai buna decat alte becuri din comert(standard).

...