0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune probiotice pentru adulti?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Sun Wave Pharma Bio Sun sunt cele mai bune probiotice pentru adulti

Despre acest produs, putem spune ca multi consumatori l-au catalogat drept cel mai bun probiotic pentru adulti si la fel de multi medici si farmacisti ti-l vor recomanda ca prima sugestie de cura. Formula este bogata in extracte de plante si are ca principal scop refacerea florei intestinale si obtinerea unui numar corespunzator de bacterii benefice in organism.

Remedia Probiorem

Cand ai nevoie de un probiotic pentru adulti ieftin si bun, Probiorem de la laboratoarele Remedia poate constitui cea mai la indemana solutie. Formula este o combinatie de probiotice si prebiotice, acestea din urma fiind reprezentate de inulina. Fibra respectiva va oferi o sursa optima de nutrienti bacteriilor, pana in momentul in care se stabilesc si prolifereaza in organism.

Adams Vision ProbioPlus Complex

Fie ca optezi pentru acest produs in urma unui tratament cu antibiotice, fie ca il alegi pentru a-ti regla tranzitul intestinal, suplimentul constituie una dintre cele mai recomandate solutii pentru refacerea florei intestinale. Prin faptul ca va tine sub control dezvoltarea microorganismelor periculoase, aceasta formula acorda suport activ in asimilarea corecta a nutrientilor si in eliminarea resturilor rezultate in urma proceselor metabolice.

...