0 voturi
18 hits
de (50.5k puncte) in categoria Auto & Moto
Care este cel mai bun kit xenon H7?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Motorstarter este cel mai bun kit xenon H7

Daca vrei sa iti dotezi masina cu un kit xenon H7 ieftin si bun, care sa iti ofere performante ridicate si care sa corespunda normelor si reglementarilor legale din tara noastra, iti sugeram sa optezi pentru acest set, confectionat de cei de la Motostarter. Citind mai multe recenzii, ne-am convins ca acesta se numara printre cele mai apreciate produse de pe piata, asa ca am decis sa ti-l prezentam si tie.

Seal Auto Slim

Seal Auto Slim este, potrivit unui numar destul de mare de cumparatori, unul dintre cele mai bune kit-uri xenon H7 de pe piata din Romania, apropiindu-se chiar si de calitatea modelelor de fabrica, instalate pe unii bolizi ce circula astazi prin orasele din tara noastra. Noi ti-l recomand cu incredere, intrucat respecta toate cerintele despre care am discutat in ghid.

Shop-expres

Te gandesti de mult timp sa schimbi aspectul bolidului tau, dar nu vrei sa investesti prea multi bani? Nu te ingrijora, exista solutii! Ai in fata ochilor un kit xenon H7, destul de ieftin, ce poate fi montat cu usurinta pe orice masina, datorita sistemului plug & play. Nici nu trebuie sa apelezi la un specialist, caci instalarea dispozitivelor in cauza nu aduce niciun fel de schimbari instalatiei electrice.

...