0 voturi
32 hits
de (50.5k puncte) in categoria TV, Electronice & Foto
Care sunt cele mai bune stabilizatoare de tensiune?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

nJoy Akin 3000 este cel mai bun stabilizator de tensiune

In cazul in care locuiesti intr-o zona in care apar des fluctuatii de curent, s-ar putea sa fie imperativ sa cauti cele mai bune stabilizatoare de tensiune, cu care sa-ti protejezi obiectele electronice din casa. Vei putea lega mai multi consumatori din locuinta, intrucat e capabil sa regleze echipamente ce insumeaza pana in 2400W (3000 VA). De asemenea, ofera o tensiune de iesire de 220V, fiind, deci, un dispozitiv monofazic.

Electropower EP-SVC-1000VA

Electropower EP-SVC-1000VA este un stabilizator de tensiune cu servomotor, iar asta poate fi un motiv suficient pentru a-i acorda atentie. Multumita tehnologiei pe care o are la baza, stii ca va lucra in mod constant, asa incat sa mentina o tensiune de iesire optima pentru aparatele tale casnice. De asemenea, constructia este una fiabila, asa ca te vei bucura de investitie pentru mult timp.

Well 600W cu servomotor

Un regulator de voltaj automat monofazic ce are tensiune de iesire sincronizata cu reteaua electrica, de 220V, acesta are o marja de eroare mica de ±3%, facand parte din randul modelelor cu servomotor (deci tensiunea se regleaza constant). Puterea maxima de 1000 VA se traduce printr-o putere reala de 600 W, destul pentru alimentarea unor aparate casnice standard: frigider, TV, aer conditionat.

...