0 voturi
18 hits
de (31k puncte) in categoria Sport
Care sunt cele mai bune benzi de alergare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Actuell T2000i este cea mai buna banda de alergat

Printre cele mai bune benzi de alergat electrice putem aminti fara ezitari aceasta piesa furnizata de brandul Actuell, intrucat incorporeaza un motor puternic, de 2.5CP, care ii permite sa functioneze impecabil chiar si in conditii de uzura destul de frecventa. Desi face parte din gama cu utilizare casnica, am putea spune ca demonstreaza performante semi-profesionale, fiind prevazuta cu un computer care gestioneaza cele mai importante functii.

Kondition HM-3800

Sa gasesti o banda de alergat noua pe care sa o folosesti acasa nu va fi extrem de dificil, dar daca te intereseaza una cat mai adecvata pentru utilizare de rutina, atunci acest model cu motor de 1.25CP pare sa fie o alegere inteleapta. Avand in vedere acest aspect, putem aminti ca poate functiona pana la o viteza de rulare de 12Km/h.

Techfit T1550M

Optiunea aceasta de tip electric, care se dedica incepatorilor si intermediarilor, dispune de caracteristicile necesare revenirii in forma sau pentru antrenamente cardio de trei ori pe saptamana, de exemplu. Si se pliaza, pentru a salva spatiu atunci cand nu este folosita pentru perioade mai lungi de timp, sau cand ai oaspeti.

...