0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune incalzitoare pentru terasa?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Veito CH1800XE este cea mai buna incalzitoare pentru terasa

Varianta aceasta de incalzitor pentru terasa se poate intrebuinta si la interior, incalzind cu succes incaperi de pana la 40 metri patrati, potrivit informatiilor oferite de producator. Cu o putere nominala de 1.7 kW, articolul e capabil sa ofere doua trepte de caldura, de 900 si 1700Wh, la exterior oferind confortul termic unui spatiu de pana la 30 metri patrati.

Myria My4327 Max

Varianta aceasta pe gaz are o putere nominala de 13 kW, putand incalzi si spatii mai mari, de pana la 80 de metri patrati. Puterea minima de incalzire se situeaza la 5 kW, asa ca se va potrivi si spatiilor mai restranse, caz in care si butelia atasata va tine mai mult.

Hyundai IP-34

Optiunea aceasta de incalzire a terasei in forma suspendata foloseste curentul electric drept alimentare, incalzirea efectiva realizandu-se cu ajutorul razelor infrarosii. Dispune de un bec cu halogen care va oferi si un grad de lumina difuza, designul modern, in formula jumatate de sfera sau felinar fiind usor de agatat pe tavan.

Burda Term 2000

Un loc printre cele mai bune incalzitoare de terasa il merita si Buda Term 2000. Fiind un model electric, acesta este ideal pentru restaurante, verande, sere, hoteluri, cladiri publice etc., puterea totala de 2000 de W permitandu-i sa incalzeasca fara probleme orice suprafata de 14 – 16 mp. Mai mult decat atat, avand in vedere ca vorbim de un dispozitiv cu infrarosu, se dovedeste a fi eficient si-n conditii de vant, ridicand temperatura cu pana la 10°C in doar cateva secunde.

...