0 voturi
19 hits
de (31k puncte) in categoria TV, Electronice & Foto
Care sunt cele mai bune iPhone-uri?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Apple iPhone XS Max este cel mai bun Iphone

Varianta aceasta cu un slot pentru cartela SIM dispune de rezistenta la praf si umiditate (IP68), avand un ecran incapator, de 6.5 inch, (unul din cele mai mari ecrane pentru acest producator) cu tehnologie OLED Super Retina, la rezolutia de 1242 x 2688p, astfel incat pixelii nu vor fi vizibili nici la apropierea foarte mare a dispozitivului de ochi. Culorile reproduse sunt clare, iar luminozitatea se poate regla eficient.

Apple iPhone X

Varianta aceasta pe gri, auriu si argintiu poate avea minimul de 64 GB de stocare, insa o poti alege si cu 256 GB sau 512 GB de spatiu, daca ai nevoie. Exteriorul e din otel inoxidabil chirurgical pe laterale, rezistent la praf si picaturi, fiind protejat de sticla securizata in vederea incarcarii rapide wireles (si incarcare Lightning).

Apple iPhone 8

Varianta aceasta de culoare rosie este disponibila atat cu spatiu minim de stocare, de 64 GB, cat si in versiune mai cuprinzatoare, de 256 GB, pentru a tine aproape toate selfie-urile dorite. Aceasta noua generatie e prevazuta cu deblocare cu amprente, cu un exterior protejat de sticla, care ofera rezistenta la praf si apa, ce permite bateriei sa se incarce si wireless.

...