0 voturi
15 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura electric?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Tehnoweld TECHNIKMMA130TURBO este cel mai bun aparat de sudura electric

Daca vrei sa investesti in cel mai bun aparat de sudura electric, in curent alternativ, atunci s-ar putea sa te intereseze ce are de oferit produsul scos pe piata de Tehnoweld. Acesta foloseste tehnica MMA, adica sudura cu electrozi inveliti rutilici. Il vei putea utiliza pentru lucrari usoare de sudura, dar si la procedee de intretinere, fiind foarte util in gospodarie. Pentru a-ti face o idee in legatura cu eficienta sa, afla ca are o intensitate maxima de 130 A, absorbind o putere de 5Kw.

Telwin Force 165 ACX

Telwin Force vine cu un alt aparat de sudura care are o gama larga de aplicatii, aspect care il face util in orice gospodarie sau garaj. Modelul lucreaza in sistem invertor, monofazat, avand drept metoda de lucru sudura in curent continuu prin procedeul MMA. Poate utiliza mai multe tipuri de electrozi inveliti, printre care rutilici, bazici, inox, fonta, etc., cu un diametru maxim de 1.6 – 4.0 mm, dispozitivul fiind folositor la lucrari de dimensini mici si medii, precum diferite reparatii si suduri de intretinere.

ProWeld MMA-120PI

Modelul oferit de ProWeld este nu doar un aparat de sudura electric la un pret bun, insa ofera si o calitate superioara. In primul rand, produsul este construit dupa ultima tehnologie din domeniul invertoarelor pentru sudura – IGBT. Aceasta permite reducerea greutatii aparatului, in timp ce isi mentine un randament optim, putand utiliza pana la 80% din durata ciclului de lucru. Asadar, vei putea suda timp de 8 minute incontinuu, aparatul necesitand doar doua minute de pauza pentru racire.

...