0 voturi
16 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura portabil?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Telwin Force 125 ACX este cel mai bun aparat de sudura portabil

Daca intr-adevar esti gata sa alegi cel mai bun aparat de sudura portabil de la Telwin, care sa aiba si un raport foarte bun pret/calitate, atunci pregateste-te sa cumperi modelul Force 125 ACX. Dispozitivul nu cantareste mai mult de 3.70Kg, fiind ultra-portabil, iar asta datorita sistemului invertor pe care este configurat. Lucreaza monofazat si doar in curent continuu, fiind indicat pentru practicarea sudurii MMA, adica cea cu electrod topit.

Proweld MMA-250PI

Dupa ce vei analiza metodele de sudura abordate cu ajutorul acestui dispozitiv, vei sti ca ai gasit un aparat de sudura portabil ieftin si bun. In acest caz este vorba despre un invertor care cantareste numai 7Kg, ceea ce inseamna ca e foarte usor de transportat si utilizat pe santier.

Proweld MMA 250 XI

Iata un invertor Proweld de care orice mic meserias va fi multumit, intrucat a fost recomandat pentru utilizare pe orice santier de constructii, in ateliere de productie si chiar in reparatii pentru utilaje din agricultura. Lucreaza in curent direct si ofera posibilitatea abordarii metodei de sudura MMA, folosind electrozi din orice categorie: rutilici, bazici sau din inox.

...