0 voturi
18 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura Stern?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Stern WM-200INVB este cel mai bun aparat de sudura Stern

Cel mai bun aparat de sudura Stern daca e sa luam in calcul raportul calitate / pret este invertorul WM-200INVB. Acest dispozitiv are dimensiuni mici, cantarind putin peste 5 kg. In consecinta este usor de transportat si de manipulat. Aparatul este capabil sa sudeze toate tipurile de metal, inclusiv otel carbon, oteluri aliate, fonta, inox si asa mai departe. Diametrul electrodului este cuprins intre 1.6 si 4 mm, curentul de sudura maxim avand 200A.

Stern WM-200C1

Un aparat de sudura Stern ieftin si bun este modelul WM-200C1, un dispozitiv dotat cu transformator echipat cu un comutator pentru selectarea tensiunii 230 / 400 V, care rezista mai bine la variatiile de tensiune. Curentul de sudura maxim este de 200A, diametrul maxim al electrodului fiind de 2-4 mm.

Stern WM-180C1

Un alt aparat de sudura Stern cu transformator este modelul WM-180C1, care se distinge in primul rand prin durata de viata net superioara oricaror alte aparate similare ale altor producatori. Modelul include comutatoare de 220/380 V, cu compensare incorporata pentru a contracara eventualele fluctuatii de tensiune.

...