0 voturi
27 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura TIG?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Intensiv WSME 200 AC/DC este cel mai bun aparat de sudura TIG

Acest aparat de sudura TIG este un model de tip invertor, ceea ce inseamna ca are un arc electric stabil, pentru a putea functiona la orice voltaj si un consum energetic scazut. Cu ajutorul acestui produs vei putea suda tot felul de materiale (aluminiu, magneziu, cupru, carbon) deoarece dispui atat de curent alternativ (AC), cat si de curent direct (CD).

Jasic Pro Pulse W212

Cauti un aparat de sudura TIG, ce sa iti vina in ajutor atunci cand doresti sa executi astfel de actiuni asupra unor tipuri de metale precum otel, cupru, nichel? Atunci, acest model ar putea fi o alegere buna, deoarece iti va oferi posibilitatea sudarii in curent continuu (DC). El e un dispozitiv de tip invertor, ce are un arc electric stabil si e simplu de transportat, fiind portabil.

Solter Cott 175SE

Persoanele care-si doresc sa detina un aparat de sudura TIG ieftin si bun, pot verifica niste caracteristici ale acestui invertor Solter. Practic, dispozitivul iti permite nu numai sudura cu protectie in mediu gasos, ci si pe cea MMA, adica cea care utilizeaza electrod.

...