0 voturi
14 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune aparate de sudura MIG MAG?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Deca STARTWIN 135EVO este cel mai bun aparat de sudura MIG MAG

Pentru cei care cauta un aparat de sudura MIG MAG, la un pret bun, Deca STARTWIN 135EVO se dovedeste a fi o solutie convenabila. Potrivit uzului casnic, acesta vine alimentat la o priza de 230 V si permite reglajul de amperaj in intervalul 30 – 120 A, intreg sistemul garantand o penetrare mare de lipire. Tocmai de aceea, poate fi folosit si pentru lucrarile in aer liber (minim 1.3 mm grosime).

Telwin Telmig 250 / 2 

Printre cele mai bune aparate de sudura MIG MAG se numara si Telwin Telming 250 / 2, un model special conceput pentru lipirea cu fir continuu sau in puncte, in mediu protector de gaz. Acesta permite reglarea curentului in 6 trepte (35 – 260 A), fapt care-l recomanda oricarui tip de aplicatie si care-l situeaza in gama produselor profesionale.

Iweld PocketMIG 215 Aluflux 

Iata un aparat de sudura MIG MAG, destinat utilizarii profesionale! Este un model cu invertor, aspect care reprezinta avantaje majore in ceea ce priveste portabilitatea dispozitivului si consumul de energie electrica, si care, desi, in principal, este destinat procedeului de lucru cu gaz inert si activ, poate realiza fara probleme si lipire MMA cu electrozi de orice tip (bazici, rutilici, din fonta sau inox).

...